U bent hier

Voorjaarscoursing 2018 / Algemene Ledenvergadering, zaterdag 17 maart 2018

Ook dit jaar zetten we de traditie voort het coursingseizoen te starten met een mooi clubevenement. Dit jaar zal dit evenement niet 'Wintercoursing' heten, maar 'Voorjaarscoursing'. Ook zal dit niet in januari plaatsvinden, maar op 17 maart 2018. 

Vanwege de winterse omstandingheden in januari vorig jaar en het succes dat het verplaatste evenement in maart had, hebben we besloten om de Wintercoursing om te dopen naar Voorjaarscoursing. Het concept en de locatie blijft hetzelfde.

Zoals altijd wordt dit evenement gehouden op het Ronostrand in Een. De coursing start om 10.00 uur met een aftrap in het restaurant van het Ronostrand, vanaf 9.00 uur is het resatuarant geopend. Adresgegevens van het Ronostrand kun je hier vinden.

Online inschrijven kan hier.
Je kunt je hond zelf naar wens indelen. Geef op het inschrijfformulier in het veld 'Indeling/Opmerkingen' aan tegen wie je je hond wil laten lopen of dat hij of zij alleen loopt. Ook eventuele licentielopen kunnen in dit veld aangegeven worden. Wanneer je inschrijft voor 10 maart, kunnen we al je gegevens nog opnemen in het programmaboekje.

De Voorjaarscoursing is een besloten clubactiviteit, alleen leden van de WvCNL kunnen deelnemen. Wanneer je nog geen lid bent, maar wel wilt deelnemen, vraag dan meteen het lidmaatschap met dit formulier aan.

De inschrijfkosten zijn 5 euro voor de eerste hond, 3 euro voor elke volgende hond van dezelfde eigenaar.

Vanwege het verwachte grote aantal inschrijvingen worden 2 parcoursen uitgezet, zodat alle honden kunnen coursen. De coursing eindigt wanneer alle voor de tweede omloop ingeschreven honden gelopen hebben, of wanneer de invallende avond coursen onmogelijk maakt.

We verwachten het niet meer in maart, maar als de weers- of terreingesteldheid verantwoord coursen niet toelaat, wordt de coursing geannuleerd. Als alternatief kan dan een gezellige wandeling in de mooie omgeving van het Ronostrand worden gemaakt.

Overnachten
Overnachten is mogelijk op het Ronostrand. Het door ons afgesproken tarief is 15 euro per nacht (exclusief Wifi). Geef het eventuele overnachten ook op het inschrijfformulier aan.

Algemene Ledenvergadering
Na het gezamenlijk opruimen van de coursingvelden houden we aansluitend de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). De officiële stukken voor de ALV worden binnenkort in het ledengedeelte van de website gepubliceerd.

Licenties verlengen
In tegenstelling tot onze eerdere aankondiging kunnen de wedstrijdlicenties op de Voorjaarscoursing niet direct verlengd worden. Onze excuses daarvoor.
Wel kunnen de licenties ingeleverd worden voor verlenging. Om ervoor te zorgen dat de nieuwe licenties zo snel mogelijk verstrekt worden, vragen we je het CvW tarief van 5 euro per licentie bij het inleveren te betalen. Marion Heidekamp zal er vervolgens voor zorgen dat de licentie voor 2018 zo snel mogelijk thuis gestuurd wordt.

 

Zie voor meer info over het verlengen van licenties het “Voor leden” gedeelte op de website.