Juryverslag Summer Event 2017

Het Summer Event 2017 is zeer geslaagd. Onderstaand het juryverslag van deze mooie dag.

Het Summer Event 2017 was weer erg leuk en gezellig. En al was het geen wedstrijd, er was wel een jury, bestaande uit Lieuwe Elzinga en Anke Huizenga. Deze heeft alle deelnemende honden beoordeeld op wat ze lieten zien tijdens de run over het uitdagende ochtendparcours, compleet met 2 hindernissen en een verdwijnende haas. Tien uitblinkers hebben een leuk aandenken uitgereikt gekregen.

De MEEST ATTENTE hond was Gina, van Ad Thomas. Prachtig hoe die kijkt en jaagt, en wat een fanatisme.

Duidelijk de DAPPERSTE hond van de dag was Doortje van Angelique Huisman. Deze Italiaan presteerde het om een losgebroken Saluki van het veld te jagen!

En dan was er een hond met een absolute RECORDVANGST: Kayleigh van Conny Poelma heeft maar liefst vier keer de haas weten te vangen.

Een VERDACHT SLIMME hond was Pikkie van Marga ten Brinke. Na een koprol was-ie de haas kwijt, en stak op goed geluk het veld over om ‘m daar dan maar op te wachten. Ja, zo kan het ook.

MEEST PROGRESSIEF was Layka van Chris Harms. Deze presteerde het om zowat het halve parcours voor de haas uit te lopen.

De hond met de meest HARDWERKENDE BAAS was deze keer Nova van Angelique Huisman. Deze hond eiste niet alleen een stukje meerennen bij de start, maar ook een fikse wandeling met gevangen haas over de tweede helft van het traject.

De meest VEELBELOVENDE NIEUWELING toonde zich Chekla van André Droog. Zij wil zo graag rennen dat ze hem met een hele grote sprong uit de armen kwam bij de start. De haas vastpakken durft ze dan weer niet, maar dat komt vast nog wel.

De SPRAAKZAAMSTE hond was Ivo van Marga ten Brinke. Deze is op gehoor te volgen, hij blaft letterlijk van begin tot eind.

De hond met de meest VLOEIENDE COURS was Poseidon van Wolter Smit. De eerste helft, het zoeken van de verdwenen haas, en de tweede helft, alles ging maar door in het zelfde tempo zonder ook maar een keer te remmen of te schakelen.

En als laatste de hond met opvallend MALING AAN ALLES: Gino van Leslie Wal. Hij leverde een indrukwekkende prestatie door na de start 3 sprongetjes te lopen, dan om te keren en tegen een van de startpaaltjes zijn poot op te tillen. Klasse!