Nationale Voorjaarscoursing Ronostrand 2021

AFGELAST

​In 2021 starten we het Nederlandse coursingseizoen met de tweede editie van de Nationale Voorjaarscoursing Ronostrand. De coursing vindt plaats op zaterdag 20 maart 2021 en wordt gehouden op het strand van de zwemplas van het Ronostrand te Een. Adresgegevens vind je hier. De navigatie coördinaten zijn: 53 '6' 0 'N 6' 22 '19' E

Start van de wedstrijd is om 10.00 uur, inleveren coursinglicenties tussen 8.30 en 9.30 uur.

Het inschrijfgeld bedraagt €18,50 voor de eerste hond, €17,50 voor de tweede hond en €15,00 voor alle volgende honden van dezelfde eigenaar. Het programmablad is gratis.

Online inschrijven voor de Voorjaarscoursing kan hier

De inschrijving sluit op woensdag 10 maart 2020 om 20.00 uur, of wanneer het maximum aantal in te schrijven honden is bereikt.

Wanneer de officiële uitschrijving beschikbaar is vind je deze hier.

Om voor het CACNL in aanmerking te komen dien je tegelijk met de inschrijving een bewijs van een behaalde U-kwalificatie op een kampioenschapstentoonstelling op de minimale leeftijd van 15 maanden in te leveren. Dit kan door het te uploaden via het online inschrijfformulier.

Afmelden kan tot de uiterste inschrijfdatum via het wedstrijdsecretariaat, per mail: wedstrijdsecretaris@wvcnl.nl, of per post: Wedstrijdsecretariaat WvCNL, t.a.v. G. Nijkamp, Hohenhorst 7, D-49828 Neuenhaus, Duitsland, of Fax: 0049 5941 920648

Op de dag voorafgaand aan de wedstrijd is er vanaf ongeveer 16.00 uur een training voor niet aan de wedstrijd deelnemende honden.

Overnachten
Het Ronostrand heeft uitstekende mogelijkheden om te overnachten met caravans, campers en tenten. De camping is van alle luxe voorzien. Voor deelnemers aan de coursing zijn de kosten €22,50 (inclusief toeristenbelasting) per eenheid per nacht, incl. personen, honden, elektra en WiFi. Graag op het online inschrijfformulier aangeven of je blijft overnachten en je verwachte aankomst- en vertrekdatum. Bij aankomst en vertrek svp melden bij de receptie. Bij de receptie zijn tevens de toegangscodes voor de gratis WiFi verkrijgbaar.
 
Op 13 maart 2021 organiseren wij de Voorjaarstraining 2021. Het is mogelijk om gedurende de periode rondom de Voorjaarstraining en Voorjaarscoursing op het Ronostrand te kamperen. Je kunt dit aangeven met de aankomst- en vertrekdatum voor het kamperen op het online inschrijfformulier.