U bent hier

Nederlands Kampioenschap (NKC) Coursing 2017

Op zaterdag 16 september organiseert de WvCNL in samenwerking met de Commissie voor de Windhondenrensport (CvW) het Nederlands Kampioenschap Coursing (NKC). Het NKC zal plaatsvinden op het coursingterrein van de Pekelder Windhonden Renclub (PWRC), Zaaiweg 4, Oude Pekela.

De officiële uitschrijving en het inschrijfformulier zijn door de CvW gepubliceerd. Deze zijn te vinden onderaan deze pagina.

Alle verdere informatie over het NKC is te vinden in de uitschrijving. Inschrijven kan via onderstaand inschrijfformulier.

 

Het is niet mogelijk het inschrijfformulier online in te vullen (zoals bij onze WvCNL wedstrijden). De juiste werkwijze is als volgt:

- Download het formulier op naar je eigen computer of laptop door onderaan het formulier te klikken op 'Click here to download the PDF file'
- Als je computer erom vraagt, kies dan voor 'Openen' van het formulier. Het formulier zal openen in Microsoft Word
- Vul je gegevens in en sla het formulier op op je computer. In Microsoft Word is dit via de menukeuze 'Bestand-Opslaan als'. Zorg ervoor dat je het formulier op een plaats opslaat die je terug kan vinden (bijvoorbeeld je bureaublad)
- Open je email programma en start met het maken van een nieuwe mail. Adresseer deze aan: hgrootaers@hetnet.nl
- Voeg het ingevulde en opgeslagen formulier toe in je mail en verzend deze.
- Mocht dit niet lukken, dan kun je altijd het ingevulde formulier uitprinten en per post sturen naar het in het formulier genoemde adres
- Lukt dit ook niet, stuur dan een email naar hgrootaers@hetnet.nl, waarin je zelf de gegevens typt die in het formulier genoemd worden.