U bent hier

Nationale Voorjaarscoursing Ronostrand 2019

Om het wedstrijdseizoen in stijl te beginnen, houden we voor het eerst dit jaar onze Nationale Voorjaarscoursing Ronostrand. De coursing vindt plaats op zaterdag 23 maart 2019 en wordt gehouden op het strand van de zwemplas van Recreatiepark Ronostrand te Een. Adresgegevens vind je hier. De navigatiecoördinaten zijn: 53’6’0’’N 6’22’19’’E

Start van de wedstrijd is om 10.00 uur, inleveren coursinglicenties tussen 8.30 en 9.30 uur.

Het inschrijfgeld bedraagt 17,50 Euro voor de eerste hond, alle volgende honden van dezelfde eigenaar 15 Euro. Het programmablad is gratis.

De inschrijving voor de Voorjaarscoursing is gesloten.

De inschrijving sluit op woensdag 13 maart 2019 om 20.00 uur, of wanneer het maximum aantal  in te schrijven honden is bereikt.

 De officiële uitschrijving kun je hier vinden.

Om voor het CACNL in aanmerking te komen dien je tegelijk met de inschrijving een bewijs van een behaalde U-kwalificatie op een kampioenschapstentoonstelling op de minimale leeftijd van 15 maanden in te leveren. Dit kan door het te uploaden via het online inschrijfformulier.

Afmelden kan tot de uiterste inschrijfdatum via het wedstrijdsecretariaat, per mail: wedstrijdsecretaris@wvcnl.nl, of per post: Wedstrijdsecretariaat WvCNL, t.a.v. G. Nijkamp, Hohenhorst 7, D-49828 Neuenhaus, Duitsland, of Fax: 0049 5941 920648

Op de dag voorafgaand aan de wedstrijd is er vanaf ongeveer 16.00 uur een training voor niet aan de wedstrijd deelnemende honden.

Overnachten
Recreatiepark Ronostrand heeft uitstekende mogelijkheden om te overnachten met caravans, campers en tenten. De camping is van alle luxe voorzien. Voor deelnemers aan de coursing zijn de kosten €17,10 (inclusief toeristenbelasting) per eenheid per nacht, incl. personen, honden, elektra en WiFi. Graag op het online inschrijfformulier aangeven of je blijft overnachten en je verwachte aankomst- en vertrekdatum. Bij aankomst en vertrek svp melden bij de receptie. Bij de receptie zijn tevens de toegangscodes voor de gratis WiFi verkrijgbaar. Het restaurant is vanaf vrijdag geopend.
 
 
 
 
Met dank aan Biofood voor de sponsoring van de Voorjaarscoursing