Voorjaarstraining 2020

Wintercoursing wordt Voorjaarstraining.

Vanwege het onbeschikbaar zijn van het Ronostrand in het winterseizoen hebben we met ingang van dit seizoen ons clubevenement Wintercoursing omgedoopt naar Voorjaarstraining.

De Voorjaarstraining is een mooie gelegenheid om de honden voor te bereiden op het komende seizoen en even lekker met je coursingvrienden en alle honden bij elkaar te zijn.

De Voorjaarstraining vindt plaats op 7 maart 2020 op het Ronostrand in Een. De coursing start om 10.00 uur met een aftrap in het restaurant van het Ronostrand, vanaf 9.00 uur is het restaurant geopend. Adresgegevens van het Ronostrand kun je hier vinden.

Online inschrijven voor de Voorjaarstraining kan hier.

Je kunt je hond naar eigen wens indelen. Geef op het inschrijfformulier in het veld 'Indeling/Opmerkingen' aan tegen wie je je hond wil laten lopen of dat hij of zij alleen loopt. Ook eventuele licentielopen kunnen in dit veld aangegeven worden. Wanneer je inschrijft voor 26 februari, kunnen we al je gegevens nog opnemen in het programmaboekje.

De Voorjaarstraining is een besloten clubactiviteit, alleen leden van de WvCNL kunnen deelnemen. Wanneer je nog geen lid bent, maar wel wilt deelnemen, vraag dan meteen het lidmaatschap met dit formulier aan.

De inschrijfkosten zijn €7,50 voor de eerste hond en €5,- voor elke volgende hond van dezelfde eigenaar.

 

Bij een groot aantal inschrijvingen worden er 2 parcoursen uitgezet, zodat alle honden kunnen coursen. 
De coursing eindigt wanneer alle voor de tweede omloop ingeschreven honden gelopen hebben, of wanneer de invallende avond coursen onmogelijk maakt.

Voor de Voorjaarscoursing zijn we afhankelijk van de weersomstandigheden. Als de weers- of terreingesteldheid verantwoord coursen niet toelaat wordt de coursing geannuleerd.

Overnachten
Overnachten is mogelijk op het Ronostrand. Het door ons afgesproken tarief is €22,50 per nacht (inclusief toeristenbelasting en WiFi). Geef het eventuele overnachten ook op het inschrijfformulier aan.

Licenties verlengen
Leden die de WvCNL als thuisvereniging hebben, kunnen bij de Voorjaarstraining hun licenties laten verlengen voor 2020. Denk aan de voorwaarden voor verlenging.
 

 

Tot ziens op de Voorjaarstraining!!